Olet juuri oikealla sivulla…

…Jos etsit kokeneita esiintymisen ja vuorovaikutuksen valmentajia, jotka ymmärtävät liike-elämän vaikuttamisen haasteet, osaavat aktivoida, oivalluttaa, innostaa ja ilahduttaa osallistujia. Meidän kanssamme opit tekemällä, kokemalla myönteisessä ja arvostavassa ilmapiirissä!

Ammattitaidoistamme todistuksena esittelemme sinulle ilolla huikeat referenssimme ja aina kiitettävät asiakaspalautteemme. Olemme selkeiden arjessa hyödynnettävien vaikuttamisen taitojen kouluttajia ja siksi jo yli 35 000 suomalaisen valinta!

Tutustuthan tällä sivulla esiteltyihin kokonaisuuksiin ja lähetäthän meille yhteystietosi, niin sovitaan etä- tai lähipalaveri! 

Voisimmeko auttaa ammattilaisianne loistamaan?

Luomme valmennuksiimme aina iloisen, valoisan ja energisen ilmapiirin. Valmentajina laitamme itsemme likoon 120%. 

Tiedämme kokemuksesta ja asiakkailtamme saaduista palautteista, että pedagogisesti tarkoin luomamme valmennustemme sisällöt voimauttavat ja oivalluttavat tehokkaasti sekä lisäävät erinomaisesti jokaisen osallistujan vaikuttamisen valmiuksia. 

Perusperiaatteemme kaikissa valmennuksissamme on aina sama: teemme osallistuja- ja tarvelähtöisesti intensiivisesti erilaisia harjoituksia, jotka liittyvät tietenkin vaikuttamiseen ja esiintymiseen. Lähes jokaisessa valmennuksessa on videoitavia harjoituksia yksilöllisellä palautteella, teemme erilaisia pari- ja pienryhmäharjoituksia ja keskustelemme aktiivisesti.

Lupauksemme on toteuttaa valmennuksemme aina ilon kautta, yksilöä kunnioittaen ja kohottaen, silti sopivasti ravistellen. 

Toivomme, että pääsemme ilon siivittämänä aloittamaan yhteistyön! Otathan siis yhteyttä, jotta voimme keskustella lisää?

 

Toteutamme koulutuksia myös videoyhteydellä.

Kiinnostaisiko keskustella kanssamme lisää?

 

 

Laita viesti sähköpostilla niina@esiintymisvalmennus.fi

tai WhatsApp-viesti tästä sivun kautta

tai tekstiviesti numeroon 040 569 3939

niin sovitaan etäpalaveri ja keskustellaan lisää.

WEBINAARI:
Opi kuinka esiintyessäsi etänä voit loistaa ammattilaisena!

Haluatko lisätä vaikuttamisen taitoa etäpalaverien, videoneuvotteluiden tai webinaarien ja etäkoulutusten pitäjänä? Sisältääkö työsi etäpalavereja, etänä kouluttamista, webinaarien pitämistä, tai muutoin videoyhteydellä kommunikointia? 

Keskitymme tässä webinaarissa käytännöllisiin vinkkeihin, joilla saat vaikutettua etänä innostavasti, vakuuttavasti ja saat rakennettua osallistujien kanssa aktiivisen vuorovaikutuksen. Tavoitteena on ravistella ajatteluasi esimerkiksi etäkohtaamisiin valmistautumisen suhteen. 

Saat selkeitä neuvoja kuinka voit olla vakuuttava videon edessä ja viestiä selkeästi etänä kiperissäkin tilanteissa vaikkapa asiakaspalvelijana tai projektipäällikkönä.

Opit siis vaikuttamisen taitoja, joiden avulla pidät etänä kanssasi vuorovaikutuksessa olevat henkilöt kiinnostuneina asiastasi. Oppeja hyödyntämällä maineesi kiinnostavana ja selkeästi asiansa esittävänä asiantuntijana kasvaa.

Niina Sainiuksen pitämä webinaari sisältää tallenteen sekä esitysaineiston.

TYÖPAJA:
Opi valmistamaan selkeitä, inspiroivia esitysaineistoja Vaikuttavan Esitysaineiston Maagisen Kaavan™ avulla.

Työssä tarvittavaa valittua esitysaineistoa kehitetään selkeän, helposti arjessa hyödynnettävän ”Vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan” mukaisesti. 

Osallistujien yksilöllinen ohjaus ja pienryhmässä keskustelu on hyvin intensiivistä, eli kyseessä on siis  kokemuksellista opiskelua.

Valmennus uudistaa esitysaineistojen sisältöjen suunnittelemisen, oleellisen viestin tiivistämisen sekä luo helpot muistisäännöt visuaalisesti selkeän ja nykyaikaisen esityksen tuottamiseen. Selkeä esitysaineisto on vaivatonta esittää vaikuttavasti ja kuulijoiden on helppoa ymmärtää esityksen oleellisimmat asiat. 

Valmennus toteutetaan Zoom-videoyhteyden tai käyttämänne sovelluksen avulla. Kouluttajana Niina Sainius.

Hyödyllinen ja iloinen tuokio

Osallistujia aktivoivia luentojamme on kiitelty helposti arjessa hyödynnettävistä vinkeistä sekä iloisesta ja huomoristisesta tavasta aktivoida osallistujia. Luentojemme keskiössä on vaikuttamisen taito sekä esiintymis- että vuorovaikutustilanteissa. Luentomme sisältää helposti parin kanssa tehtäviä harjoituksia puhuen sekä sanatttoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoja kokeillen. Kikka pedagogiiikan ammattilaisena varmistaa, että kaikki  luentomme on suunniteltu niin, että oppiminen on mahdollisimman inspiroivaa ja jättää vahvan muistijäljen.

Tavoitteina luennoilla voi olla osallistujien esiintymisvalmiuksien tai myyntitaitojen kehittäminen, asiakaspalvelun parantaminen sekä työyhteisön ilmapiirin ja vuorovaikutuksen parantaminen.

Otathan yhteyttä niin jutellaan kuinka voisimme olla teidän ammatilaisten aktivoijana.

Vaikuttavan esiintymisen perusteet

Valmennus sisältää esiintymistilanteisiin liittyvien, asiantuntijana vaikuttamisen perustaitojen harjoittelemista.

 • ensivaikutelma – miten ja miksi 
 • sanaton viestintä ja kehonkieli tehokeinona
 • vuorovaikutuksen rakentaminen kuulijoiden kanssa 
 • vaikuttaminen äänellä
 • sanojen ja painotusten merkitys 
 • esiintymisjännitys, nautinto vai riesa, kuinka se muutetaan positiiviseksi polttoaineeksi 
 • isoille ja pienille yleisöille esiintyminen
 • kehonkielen ja esiintymisen harjoituksia 
 • selkeän esitysaineiston valmistamisen ABC
 • videoitavia esiintymisharjoituksia kehittävällä ja kannustavalla yksilöllisellä palautteella

Päivä voidaan suunnitella tarpeisiinne eikä videoitavia harjoituksia ole välttämättä pakollista toteuttaa.

Haluatko tiimisi olevan aito, vapautunut ja vaikuttava?

Kaksipäiväinen valmennukseni on yrityksen tarpeiden mukaisesti suunniteltu kokonaisuus, jossa käymme lävitse ammattilaisten arjen haasteita ja yrityksen tyypillisiä esityksiä. Kehitämme tapaa kuinka yrityksen tuotteista tai palveluista viestitään asiakkaille tai muille sidosryhmille.

Yksilöllinen palaute videoitavista  esiintymisharjoituksista, pari- ja pienryhmäharjoitukset sekä aktiivinen keskustelu tuottaa erinomaisia oivalluksia ja nopean kehittymisen koko tiimille. 

1+2+3 Tehokas valmennusprosessi kiireisille

Tämä valmennusprosessi on hyvä vaihtoehto organisaatiolle, jossa ammattilaisten on haastavaa sitoutua kokonaisen päivän tai kahden ajaksi koulutukseen. Valmennus koostuu kolmesta osasta, joiden osallistujamäärät sovimme tavoitteidenne mukaisesti.

Valmennuksen ensimmäisessä osassa käymme lävitse kokonaisvaltaisen vaikuttamisen perusteet ja asiantuntijan askelmerkit. Osallistuja saa vinkit miten erilaisilla työelämän estradeilla voi hyödyntää sanatonta viestintää.

Toisessa puoli päivää kestävässä osassa kehitetään yksin tai pareittain työssä tarvittavia esitysaineistoja selkeän, helposti arjessa hyödynnettävän ”Vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan” mukaisesti. Valmennus uudistaa esitysaineistojen sisältöjen suunnittelemisen, oleellisen viestin tiivistämisen sekä luo helpot muistisäännöt visuaalisesti selkeän ja nykyaikaisen esityksen tuottamiseen. 

Kolmannella kerralla osallistujat esiintyvät uusien esitysaineistojen kanssa ja kokeilevat uusia askelmerkkejä. Esitykset videoidaan ja näin voimme todistaa yksilöllisen kehittymisen ja valmennuksessa käytettyjen keinojen tehokkuuden. Kaikkien esitykset analysoidaan yhdessä. Osallistujat saavat yksilöllisen, positiivisesti kehittävän palautteen. 

Nyt on sinun vuorosi loistaa!

Yksilövalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua ammattilaisen tukemana tärkeisiin esiintymistilanteisiin. Paras tilanne sinulle on jos suunnittelemme esitystäsi ensimmäisellä tapaamisella, sillä silloin voin auttaa sinua parhaiten. Seuraavilla kerroilla harjoittelemme esityksen esittämistä videointia hyödyntäen. Valmennukseen kuuluu verkkokurssimateriaali opetusvideoineen.

Voimme toteuttaa valmennuksen tiloissanne, minun tiloissani Helsingin keskustassa tai tavata videoyhteydellä etänä. Otathan  yhteyttä niin keskustellaan lisää! Tavoitat minut lähettämällä sähköpostia niina@esiintymisvalmennus.fi tai lähettämällä minulle yhteydenottopyynnön sivulla olevan lomakkeen kautta 

Esiinny eduksesi mediassa, median kohtaamisen perusteet

Koulutus tarjoaa tietoa haastattelutilanteeseen valmistautumisesta ja sisältää median kohtaamiseen liittyvien taitojen harjoittelua. Saat käytännön vinkkejä ja tekniikoita, joita on helppo heti ottaa käyttöön.

 • valmistautuminen haastatteluun
 • oman viestin kiteyttäminen
 • haastattelutilanteessa toimiminen
 • haastattelutilanteen harjoittelu

Koulutuksessa perehdytään aluksi puoli päivää esiintymistaitoon ja lounaan jälkeen toinen puoli päivää harjoitellaan esiintymistä mediassa. Koulutuksen alkuosan osallistujamäärä on rajaton. Mediaharjoitusten ryhmäkoko on 5-8 henkilöä. Koulutuksen painopiste räätälöidään yrityksen erityistarpeisiin.

Joudutko työsi puolesta esiintymään televisiossa tai radiossa?

Puolentoista päivän mittainen koulutus paneutuu median kohtaamiseen liittyviin tilanteisiin ja tarjoaa mahdollisuuden harjoitella turvallisesti erilaisia haastattelutilanteita.

Koulutuksessa paneudutaan aluksi esiintymistaidon tekniikkaan, tässä vaiheessa osallistujamäärä on rajaton. Mediaesiintymisen harjoituksissa ryhmäkoko on 3-8 henkilöä.  Intensiivinen ja monipuolinen koulutus, joka räätälöidään yrityksen eritystarpeisiin.

Käymme läpi kolme erityyppistä haastattelutilannetta ja niihin valmistautumista. Työstämme oman viestin kiteyttämistä ja harjoittelemme käytännössä haastattelutilanteessa toimimista. Koulutus tarjoaa selkeitä työkaluja, joiden avulla median kohtaamisen tilanteista tulee johdonmukaisia ja entistä vapautuneempia.

VIP-valmennus sinulle, joka haluat loistaa televisiohaastattelussa!

Yksilövalmennus sinulle, joka haluat henkilökohtaisesti työkaluja ja sparrausta television haastattelutilanteeseen.

Pyydän sinua lähettämään minulle ennakkoon tietoa haastattelusta, johon sinut on pyydetty tai jollaisissa tavallisesti esiinnyt. Perehdymme sinun rooliisi haastattelutilanteessa, käymme läpi valmistautumiseen liittyvät vaiheet, työstämme ja kirkastamme pääviestisi, valitsemme tarvittaessa televisioon sopivan asun ja harjoittelemme haastattelutilannetta. Hyödynnämme videointia palautevälineenä.

Valmennus voidaan toteuttaa yhden päivän aikana intensiivityöskentelynä tai jakaa useammalle päivälle esim. puolen päivän mittaisina kohtaamisina tilanteesi ja haastatteluhetken kiireellisyyden mukaan.

Henkilökohtainen valmennus voidaan toteuttaa työpaikallasi rauhallisessa tilassa tai meidän tiloissamme Helsingin keskustassa. Otathan yhteyttä niin keskustellaan lisää! Tavoitat minut lähettämällä sähköpostia kikka@esiintymisvalmennus.fi tai lähettämällä minulle yhteydenottopyynnön sivulla olevan lomakkeen kautta.