Olet juuri oikealla sivulla…

…Jos etsit kokenutta esiintymisvalmentajaa, joka ymmärtää liike-elämän esiintymisen haasteet, osaa aktivoida, oivalluttaa, innostaa ja ilahduttaa osallistujia.

Ammattitaidostani todistuksena esittelen sinulle ilolla huikeat referenssini ja kiitettävät asiakaspalautteeni. En ole näyttelijä, enkä viestintätieteilijä, olen selkeiden arjessa hyödynnettävien vaikuttamisen taitojen valmentaja ja siksi jo yli 27 000 suomalaisen valinta!

Tutustu tällä sivulla esiteltyihin kokonaisuuksiin ja lähetä minulle yhteystietosi, niin sovitaan etä- tai lähipalaveri! 

Voinko auttaa ammattilaisianne loistamaan?

Luon valmennuksiini aina iloisen, valoisan ja energisen ilmapiirin. Valmentajana laitan itseni likoon 120%.

Tiedän kokemuksesta ja asiakkailtani saaduista palautteista että valmennustapani sekä valmennusteni sisällöt voimauttavat ja oivalluttavat tehokkaasti sekä lisäävät erinomaisesti jokaisen esiintymisvalmiuksia.

Perusperiaate kaikissa valmennuksissani on aina sama: teemme osallistuja- ja tarvelähtöisesti intensiivisesti kaikenlaista vaikuttamiseen ja esiintymiseen liittyvää. Lähes jokaisessa valmennuksessa on videoitavia esiintymisharjoituksia yksilöllisellä palautteella, teemme erilaisia pari- ja pienryhmäharjoituksia ja keskustelemme aktiivisesti.

Lupaukseni on toteuttaa valmennukseni aina ilon kautta, yksilöä kunnioittaen ja kohottaen, silti sopivasti ravistellen. 

Toivon, että pääsemme ilon siivittämänä aloittamaan yhteistyön! Otathan siis yhteyttä, jotta voimme keskustella lisää?

Tarjouspyyntö, yhteydenotto

Lähettämällä yhteystietosi lomakkeen avulla saat minulta vastauspostina valmennusteni hinnaston.
Vaikuttavan esiintymisen perusteet

Valmennus sisältää esiintymistilanteisiin liittyvien, asiantuntijana vaikuttamisen perustaitojen harjoittelemista.

  • ensivaikutelma – miten ja miksi 
  • sanaton viestintä ja kehonkieli tehokeinona
  • vuorovaikutuksen rakentaminen kuulijoiden kanssa 
  • vaikuttaminen äänellä
  • sanojen ja painotusten merkitys 
  • esiintymisjännitys, nautinto vai riesa, kuinka se muutetaan positiiviseksi polttoaineeksi 
  • isoille ja pienille yleisöille esiintyminen
  • kehonkielen ja esiintymisen harjoituksia 
  • selkeän esitysaineiston valmistamisen ABC
  • videoitavia esiintymisharjoituksia kehittävällä ja kannustavalla yksilöllisellä palautteella

Päivä voidaan suunnitella tarpeisiinne eikä videoitavia harjoituksia ole välttämättä pakollista toteuttaa.

Hyödyllinen ja iloinen tuokio

Luentojani on kiitelty helposti arjessa hyödynnettävistä vinkeistä sekä iloisesta ja huomoristisesta tavastani aktivoida osallistujia. Luentojeni keskiössä on vaikuttamisen taito, sanaton viestinnän salaisuudet ja kehonkielen tehokeinot. Tavoitteina luennoilla voi olla osallistujien esiintymisvalmiuksien tai myyntitaitojen kehittäminen, asiakaspalvelun parantaminen tai vaikkapa työyhteisön ilmapiirin ja vuorovaikutuksen parantaminen. Ota yhteyttä niin jutellaan kuinka voisin olla teidän ammatilaisten aktivoijana.

Haluatko tiimisi olevan aito, vapautunut ja vaikuttava?

Kaksipäiväinen valmennukseni on yrityksen tarpeiden mukaisesti suunniteltu kokonaisuus, jossa käymme lävitse ammattilaisten arjen haasteita ja yrityksen tyypillisiä esityksiä. Kehitämme tapaa kuinka yrityksen tuotteista tai palveluista viestitään asiakkaille tai muille sidosryhmille.

Yksilöllinen palaute videoitavista  esiintymisharjoituksista, pari- ja pienryhmäharjoitukset sekä aktiivinen keskustelu tuottaa erinomaisia oivalluksia ja nopean kehittymisen koko tiimille. 

Nyt on sinun vuorosi loistaa!

Yksilövalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua ammattilaisen tukemana tärkeisiin esiintymistilanteisiin. Paras tilanne sinulle on jos suunnittelemme esitystäsi ensimmäisellä tapaamisella, sillä silloin voin auttaa sinua parhaiten. Seuraavilla kerroilla harjoittelemme esityksen esittämistä videointia hyödyntäen. Valmennukseen kuuluu verkkokurssimateriaali opetusvideoineen.

Voimme toteuttaa valmennuksen tiloissanne, minun tiloissani Helsingin keskustassa tai tavata videoyhteydellä etänä. Otathan  yhteyttä niin keskustellaan lisää! Tavoitat minut lähettämällä sähköpostia niina@esiintymisvalmennus.fi tai lähettämällä minulle yhteydenottopyynnön sivulla olevan lomakkeen kautta 

1+2+3 Tehokas valmennusprosessi kiireisille

Tämä valmennusprosessi on hyvä vaihtoehto organisaatiolle, jossa ammattilaisten on haastavaa sitoutua kokonaisen päivän tai kahden ajaksi koulutukseen. Valmennus koostuu kolmesta osasta, joiden osallistujamäärät sovimme tavoitteidenne mukaisesti.

Valmennuksen ensimmäisessä osassa käymme lävitse kokonaisvaltaisen vaikuttamisen perusteet ja asiantuntijan askelmerkit. Osallistuja saa vinkit miten erilaisilla työelämän estradeilla voi hyödyntää sanatonta viestintää.

Toisessa puoli päivää kestävässä osassa kehitetään yksin tai pareittain työssä tarvittavia esitysaineistoja selkeän, helposti arjessa hyödynnettävän ”Vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan” mukaisesti. Valmennus uudistaa esitysaineistojen sisältöjen suunnittelemisen, oleellisen viestin tiivistämisen sekä luo helpot muistisäännöt visuaalisesti selkeän ja nykyaikaisen esityksen tuottamiseen. 

Kolmannella kerralla osallistujat esiintyvät uusien esitysaineistojen kanssa ja kokeilevat uusia askelmerkkejä. Esitykset videoidaan ja näin voimme todistaa yksilöllisen kehittymisen ja valmennuksessa käytettyjen keinojen tehokkuuden. Kaikkien esitykset analysoidaan yhdessä. Osallistujat saavat yksilöllisen, positiivisesti kehittävän palautteen. 

Asiantuntija, vältä nämä esiiintymisvirheet

Tehoa taidolla etäpalavereihin

Esimies ja esiintymisen taito

5 yleisintä harhaluuloa esiintymisestä


Notice: Undefined variable: default in /home4/puhujapa/esiintymisvalmennus.fi/wp-content/plugins/divi-footer-editor/includes/functions.php on line 82