Olet juuri oikealla sivulla jos etsit kokenutta esiintymisvalmentajaa, joka ymmärtää liike-elämän vaikuttamisen haasteet, osaa aktivoida, oivalluttaa, innostaa ja ilahduttaa osallistujia.

Kanssani opit tekemällä, kokemalla myönteisessä ja arvostavassa ilmapiirissä! Ammattitaitoni todistuksena esittelen sinulle ilolla huikeat referenssini ja aina kiitettävät asiakaspalautteet. Olen selkeiden arjessa hyödynnettävien vaikuttamisen taitojen kouluttaja ja siksi jo yli 30 000 ammattilaisen valinta!

 

Laitathan viestiä sähköpostilla niina@esiintymisvalmennus.fi tai

WhatsApp- tai tekstiviestillä 040 569 3939 sovitaan etäpalaveri ja keskustellaan lisää.

Voisinko auttaa ammattilaisianne loistamaan?

Jokainen pystyy esiintymään vaikuttavasti ja olemaan vakuuttava asiantuntija. Pitää vain oppia muutama keskeinen taito, jotka vahvistavat ja selkeyttävät viestiäsi. Näin jokainen osaa vaikuttaa oikein.

Esiintymisvalmennus ILOn valmennukset perustuvat kehittämääni Esiintymisen kieli -metodiin. Harjoitukset sekä tapani antaa palautetta mahdollistavat nopean kehittymisen, rohkaisevat ja tekevät esiintymisestä helppoa. Hyödynnän videoitavia esiintymisharjoituksia ja annan aina yksilöllisen palautteen, teemme erilaisia yksilö- ja pienryhmäharjoituksia sekä aktivoin osallistujia keskustelemaan heille merkityksellisistä teemoista. 

Lupaukseni on toteuttaa valmennukset ilon kautta, yksilöä kunnioittaen, kohottaen ja silti sopivasti ravistellen.

LUENNOT: Takuuvarmasti hyödyllinen ja iloinen tuokio

Oivalluksia herättäviä harjoituksia sisältävän luennon aikana osallistujat saavat käyttöönsä selkeät, helposti muistettavat vaikuttavan esiintymisen tekniikat. Luento lisää osallistujien ymmärrystä kuinka arkisiin esiintymistilanteisiin kannattaa valmistautua tavoitteellisesti, kuinka esiintyessä kannattaa hyödyntää sanojen lisäksi sanatonta viestintää, kehonkieltä ja ääntä. Tarjolla on myös sekä mielen että kehon harjoituksia, joiden avulla jännityksestä saadaan poweria esiintymiseen! Tarvittaessa perehdymme myös etänä esiintymisen erityispiirteisiin.

Valmennukset sisältävät aina tekemistä ja kokemista myönteissä ilmapiirissä ilon kautta!
Hinnat vaihtelevat ryhmäkoon mukaisesti, pyydäthän hinnastoni?

Niinan esiintymisvalmennus on niitä harvinaisia koulutuksia, jotka todella toimivat. Sekä esitysmateriaalien valmistamisen Maaginen kaava että Niinan erittäin asiantunteva henkilökohtainen ohjaus antavat konkreettiset välineet ja ohjeet vaikuttavaan esiintymiseen. Suosittelen lämpimästi!

Inka Huttunen

Chief People Officer at Teosto

VALMENNUKSET: Haluatko tiimisi olevan aito, vapautunut ja vaikuttava?

Kaikissa esiintymisvalmennuksissa harjoitellaan tietenkin monipuolisesti vaikuttamisen taitoja! Osallistujat saavat yksilöllistä kohottavaa ja kehittävää palautetta videoitavista esiintymisharjoituksista sekä kehitysehdotuksia esitysaineistojen visuaalisuudesta ja sisällöstä. Tavoite on kokonaisvaltaisen vaikuttavan esiintymisen taitojen syventäminen ja tekniikoiden harjoitteleminen yksilöllisessä ja positiivisessa ohjauksessa. Valmennukset sisältävät aina ennakkomateriaalit ja valmistautumistehtävät, 100 Vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssin sekä yritys- ja ryhmäkohtaisesti räätälöidyn sisällön

Kaikki Esiintymisvalmennus ILOn valmennukset voidaan toteuttaa etänä, tai niin että osa osallistuu etänä. Harjoitukset suunnitellaan toteutustavan mukaan. Osallistavien etävalmennusten lisäksi tarjolla on myös webinaareja, joiden tallenteita voi hyödyntää sovitun ajan. Erityisen paljon kiitosta on saanut toiminnalliset ETÄesiintymisen 2 tunnin valmennukset, joissa harjoitellaan vaikuttamisen taitoja sekä esitysmateriaalien ammattimaista hyödyntämistä vaikuttavasti.

WEBINAARI: Opi kuinka esiintyessäsi etänä voit loistaa ammattilaisena!

Haluatteko lisätä yrityksessänne vaikuttamisen taitoja etäpalaverien, videoneuvotteluiden tai webinaarien ja etäkoulutusten pitäjänä? Sisältääkö työnne etäpalavereja, etänä kouluttamista, webinaarien pitämistä, tai muutoin videoyhteydellä kommunikointia? 

Keskityn tässä webinaarissa käytännöllisiin vinkkeihin, joilla saat vaikutettua etänä innostavasti, vakuuttavasti ja onnistut rakentamaan osallistujien kanssa aktiivisen vuorovaikutuksen. Tavoitteena on ravistella ajatteluasi esimerkiksi etäkohtaamisiin valmistautumisen suhteen. 

Saat helposti hyödynnettäviä neuvoja kuinka voit olla vakuuttava videon edessä ja viestiä selkeästi etänä kiperissäkin tilanteissa vaikkapa asiakaspalvelijana tai projektipäällikkönä.

Opit siis vaikuttamisen taitoja, joiden avulla pidät etänä kanssasi vuorovaikutuksessa olevat henkilöt kiinnostuneina asiastasi. Oppeja hyödyntämällä maineesi kiinnostavana ja selkeästi asiansa esittävänä asiantuntijana kasvaa.  Webinaari sisältää tallenteen sekä esitysaineiston.

VALMENNUSPROSESSI: Tehokas vaikuttamisen valmennus kiireisille

Tämä valmennuskokonaisuus on erinomainen vaihtoehto organisaatiolle, jossa ammattilaisten on haastavaa sitoutua kokonaisen päivän tai kahden ajaksi koulutukseen. Valmennus koostuu kolmesta osasta, joiden osallistujamäärät sovimme tavoitteidenne mukaisesti.

Valmennuksen ensimmäisessä osassa käymme lävitse kokonaisvaltaisen vaikuttamisen perusteet ja asiantuntijan askelmerkit. Osallistuja saa vinkit miten erilaisilla työelämän estradeilla voi hyödyntää sanatonta viestintää. Tämän osion kesto 1,5 tuntia – 4 tuntia.

Toisessa puoli päivää kestävän osan tavoitteena on ohjata ammattilaisia kiteyttämään viestinsä vaikuttavaksi erilaisiin esiintymistilanteisiin ja -tarpeisiin. Kehittämääni Vaikuttavan esitysaineiston maagista kaava™ hyödyntämällä jokainen onnistuu vahvistamaan ja tiivistämään tärkeimmän sanomansa ja valmistamaan visuaalisesti tyylikkäitä ja selkeitä PowerPoint-dioja. Uusien oppien avulla esitysmateriaalit ovat samanaikaisesti esittäjälle TUKImateriaaleja ja kuulijoille jaettavia LUKImateriaaleja. Työpajassa hyödynnetään yrityksen pp-pohjia ja havainnollistetaan opit yrityksen todellisilla ennen ja jälkeen -dioilla.

Kolmannella kerralla osallistujat esiintyvät uusien esitysaineistojen kanssa ja kokeilevat uusia askelmerkkejä. Esitykset videoidaan ja näin voimme todistaa yksilöllisen kehittymisen ja valmennuksessa käytettyjen keinojen tehokkuuden. Kaikkien esitykset analysoidaan yhdessä. Osallistujat saavat yksilöllisen, positiivisesti kehittävän ja kohottavan palautteen sekä ohjeita harjoitteluun. 

Hinta vaihtelee ryhmäkoon mukaisesti, keskustellaan lisää niina@esiintymisvalmennus.fi.

TYÖPAJA: Opi valmistamaan selkeitä, inspiroivia esitysaineistoja Vaikuttavan Esitysaineiston Maagisen Kaavan™ avulla

Valmennuksen tavoitteena on ohjata ammattilaisia kiteyttämään viestinsä vaikuttavaksi erilaisiin esiintymistilanteisiin ja -tarpeisiin. Kehittämääni Vaikuttavan esitysaineiston maagista kaava™ hyödyntämällä jokainen onnistuu vahvistamaan ja tiivistämään tärkeimmän sanomansa ja valmistamaan visuaalisesti tyylikkäitä ja selkeitä PowerPoint-dioja.

Uusien oppien avulla esitysmateriaalit ovat samanaikaisesti esittäjälle TUKImateriaaleja ja kuulijoille jaettavia LUKImateriaaleja. Työpajassa hyödynnetään yrityksen pp-pohjia ja havainnollistetaan opit yrityksen todellisilla ennen ja jälkeen -dioilla.

 

VIP-VALMENNUS: Nyt on sinun vuorosi loistaa! 

Yksilövalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua ammattilaisen tukemana tärkeisiin esiintymistilanteisiin. Paras tilanne sinulle on jos suunnittelemme esitystäsi ensimmäisellä tapaamisella, sillä silloin voin auttaa sinua parhaiten. Seuraavilla kerroilla harjoittelemme esityksen esittämistä videointia hyödyntäen. Valmennukseen kuuluu verkkokurssimateriaali opetusvideoineen.

Voimme toteuttaa valmennuksen tiloissanne, minun tiloissani Helsingin keskustassa tai tavata videoyhteydellä etänä. Otathan  yhteyttä niin keskustellaan lisää! Tavoitat minut lähettämällä sähköpostia niina@esiintymisvalmennus.fi tai soittamalla 040 569 3939.