Voinko auttaa Sinua ja yritystäsi menestymään?

Tietoisen vaikuttamisen taito tuo elämääsi lisää iloa, ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa! - Dale Carnegie & Sainius

Tältä sivustolta löydät tehokkaasti toimivat valmennuskokonaisuudet ja tärkeimmät tarjouksiini tulevat tiedot. Keskustellaan lisää kasvotusten tai puhelimitse, jotta löydämme tarpeisiinne sopivimman kokonaisuuden. Valmennan päivisin, joten minua on aika ajoin haastavaa saada kiinni puhelimitse. Lähetä siis minulle yhteystietosi (niina@esiintymisvalmennus.fi) tai tekstiviesti (040 569 3939), niin otan sinuun yhteyttä. Kuulemisiin!

Niinan ammattitaito ja rehellinen palaute nostavat kokeeneenkin esiintyjän uudelle tasolle sekä kehon kielen että esitysmateriaalin osalta. Suosittelen!

Sari Torkkola

Tietohallintojohtaja, Patria

Niinan ammattitaito tuo henkilöstölle monipuolisesti uusia näkökantoja. Hän suunnittelee ja toteuttaa kohderyhmälle yllätyksellisen ja iloisen valmennuksen, jossa yhdistyvät sekä työyhteisön rivien tiivistyminen että ammatillinen kehittyminen. Oman henkilöstöni saaman hyödyn ansiosta olen suositellut Niinaa myös muille ketjumme konttoreille. Valmennuksen toteuttaneet yksiköt ovat olleet kiitollisia ILON kouluttaja -vinkistäni. Suosittelen Niinaa edelleen lämpimästi.

Riitta Haikola

Palvelujohtaja, Accountor, Vaasa

Niinan valmennus meni suoraan ytimeen. Se kirkasti omat vahvuuteni esiintyjänä ja erityisesti sen ydinaidouden, josta käsin itseni pitää vuorovaikuttaa unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia joilla viestiä paremmin. Yksi parhaimpia kokemuksiani ikinä. Niinalla on kyky nostaa potentiaalisi esiin arvostavalla tavalla.

Makke Leppänen

Senior & Business Coach, Corendo Oy

Osallistuin n. kaksi vuotta sitten Niinan vaikuttavaan kaksipäiväiseen. valmennukseen. Valmennus oli erittäin intensiivinen ja ajatuksia herättävä, mutta se mitä sain evääksi eniten, oli itseluottamus, rohkeus olla oma itseni ja puhua omaa totuuttani.

Sovelsin uusia avoimempia ja rohkeampia taitoja työyhteisössäni ja muutos oli huomattava, kun luotan enemmän itseeni ja laitan reilummin itseni likoon, näkyy se pelkästään positiivisena koko työyhteisössämme, jonka jälkeen kaikki on mahdollista! Mikäpä olisi parempi pohja yhdessä tekemiselle ja tulosten saavuttamiselle, kuin innostunut henkilöstö, johon myös itse lukeudun.

Tämän kaiken sain nyt kertoa kertauskurssilla silmät loistaen Niinalle ja kiittää häntä mahtavasta valmennuksesta. En tiennyt mihin itseni laitoin, mutta nyt tiedän että se kannatti!

Merja Piispanen

Prismajohtaja, HOK-Elanto Liiketoiminta

Kiva kun saavuit sivuilleni!

Nopeuttaaksemme yhteistyömme aloittamista lähetä minulle yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Ohjaan sinut yhteystietosi saatuani heti sivulleni, josta saat hinnat kaikista tällä sivulla tarjoamistani palveluista. Valmennusten tarkat sisällöt ja tavoitteet keskustelemme sitten yhdessä puhelimitse tai kasvotusten.

Soitan sinulle yhteystietosi saatuani kahden päivän sisällä, joten iloisiin kuulemisiin!
Niina Sainius

 

Tilaa valmennusten hinnat täyttämällä lomake

Haluatko ladata valmennusvaihtoehdot?

Lataa tästä >

Suunnitteletko tiimillesi valmennusta? Katso tämä alla oleva video.

Tarvitsetko kuulijat aktivoivaa puhujaa tilaisuuteenne?

Esiintymisen Intensiivivalmennuksista 

Tämän, kehittämäni kokemuksellisen oppimisprosessin ovat kokeneet tuhannet suomalaiset viimeisen 15 vuoden aikana. Valmennuksia on lähes joka kuukausi ja osallistujia otetaan ryhmään vain 8.  Valmennuksessa keskitytään yksilöllisesti esiintymisessä tiedostavaan kokonaisvaltaiseen kommunikaatiotaitoon sekä sanattoman viestinnän ja kehonkielen hyödyntämiseen tavoitteen ja persoonan mukaisesti. Kaiken keskiössä on vaikuttaminen – oikein. Hyödynnän molempina päivinä videointeja sekä haastan osallistujat intensiiviseen ja syvälle minuuteen pureutuvaan keskusteluun. Nopeasti arkeen vietävät opit ja kattava tukimateriaali takaavat välittömän muutoksen. Valmennuksen hinta on 760 euroa / henkilö. Lisää tietoa valmennuksesta löydät täältä >>

Valmennuksien toteutus tiloissani

Valmennustilani sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Mannerheimintie 20 B, 6. kerroksessa, Business Meeting Parkissa (sisäänkäynti hisseihin Robert’s Coffeen kohdalta sisältä). Valmennan myös Teknopoliksessa Vantaalla, lähellä lentokenttää. Tarjolla valmennuksissani on kahvi, tee, mehut ja limut sekä hedelmät, suolaiset ja makeat naposteltavat välipalat. Lounas nautitaan lähialueen ravintolan noutopöydästä. Hinta tiloille ja tarjoiluille riippuu osallistujien määrästä ja valittavan tilan koosta noin 500-860 euroa / valmennuspäivä.

Muita huomioitavia asioita

Lopullisen hinnan valmennuskokonaisuudesta saat kun olemme keskustelleet.Kerro siis mihin tai millaiselle ryhmälle tarvitset apua, mikä on valmennuksen tavoite, niin minä kerron mikä olisi minun mielestäni kustannustehokkain tapa, jolla pääsemme maalin. Keskustellen löydämme yhteisen sävelen ja voin tehdä sinulle markkinoiden parhaimman kokonaistarjouksen. 


Notice: Undefined variable: default in /home4/puhujapa/esiintymisvalmennus.fi/wp-content/plugins/divi-footer-editor/includes/functions.php on line 82