Opi Vaikuttajaksi -valmennuksissa saat käyttöösi parhaat vinkit erilaisiin esiintymistilanteisiin ETÄNÄ tai LIVENÄ!

Vaikuttaminen on helppoa, kun tietää MITÄ kannattaa tehdä ja MIKSI

OPI VAIKUTTAJAKSI -lähivalmennuksessa autan juuri sinua ottamaan haltuun vaikuttavan esiintymisen keskeiset tehokeinot sekä valmistamaan inspiroivan PowerPoint-esityksen. Kyse on lopulta hyvin arkisista ja helpoista asioista, kun vain tiedät, miten kannattaa

a) valmistautua
b) rakentaa esitysaineisto ja
c) hyödyntää sanatonta viestintää ja kehonkieltä esiintymistilanteessa.

Etänä olet todella lähellä!

Tapaatko asiakkaita, koulutettavia tai kollegoita entistä useammin etänä ja pohdit, miten saisit etäkohtaamisista mahdollisimman vaikuttavia? Tuntuuko etätapaamiset kylmiltä ja tehottomilta? Jännittääkö puheenvuoron tai koulutuksen pitäminen etäyhteydellä?

Etäkohtaamiset ovat tulleet jäädäkseen ja esimerkiksi matkustamisen minimoimiseksi yhä useampi palaveri, koulutus tai myyntitapaaminen toteutetaan videoyhteyden välityksellä. Tulevaisuuden työelämä edellyttääkin taitoa kohdata ja viestiä vaikuttavasti myös etänä.

Haluatko saada yksilöllistä ohjausta esiintymiseesi ja opit heti käyttöösi?

Haluatko olla se tilaisuuden vaikuttavin asiantuntija tai neuvottelujen vakuuttavin myyjä? Tai se arvostetuin projektipäällikkö, jonka tiimi toimii ja onnistuu tavoitteissaan? Haluatko tuntea itsesi varmaksi ja rennoksi asiaasi esittäessäsi?

Jokainen pystyy esiintymään vaikuttavasti ja olemaan vakuuttava asiantuntija. Sinun pitää vain oppia muutama keskeinen taito, jotka vahvistavat ja selkeyttävät viestiäsi. Näin osaat vaikuttaa oikein.

Ota vaikuttavan esiintymisen askelmerkit haltuun intensiivisessä 2 päivän lähivalmennuksessa!

Intensiivisessä lähivalmennuksessa saat kahden päivän tehokuurin vaikuttamisen opeista. Pääset opiskelemaan vaikuttavaksi esiintyjäksi innostavassa pienryhmässä inspiroivassa ympäristössä. Valmennusryhmässä on maksimissaan 8 osallistujaa.

Pienessä ryhmässä saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja voit harjoitella omia taitojasi kannustavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Intensiivivalmennus on voimauttava ja erinomaisesti esiintymisen esteitä murtava kokemus.

Opi Vaikuttajaksi -valmennus

11 + 11 =

Osallistuin Niinan vaikuttavaan kaksipäiväiseen valmennukseen. Valmennus oli erittäin intensiivinen ja ajatuksia herättävä, mutta se mitä sain evääksi eniten, oli itseluottamus, rohkeus olla oma itseni ja puhua omaa totuuttani. Sovelsin uusia avoimempia ja rohkeampia taitoja työyhteisössäni ja muutos oli huomattava, kun luotan enemmän itseeni ja laitan reilummin itseni likoon, näkyy se pelkästään positiivisena koko työyhteisössämme, jonka jälkeen kaikki on mahdollista!

Merja Piispanen

Prismajohtaja, HOK-Elanto Liiketoiminta

OPI ETÄvaikuttajaksi

Valmennus on käytännönläheinen pienryhmävalmennus, josta saat konkreettisia työkaluja omien etätapaamistesi kehittämiseen. Työpajassa opit käytännön harjoittelun myötä:

  • valmistautumaan etäkohtaamiseen
  • valmistamaan etätapaamisessa toimivat esitysaineistot
  • käyttämään tukimateriaaleja etäkohtaamisessa
  • miten vakuuttaa tehokkaasti etänä
  • käyttämään etäyhteysohjelmistojen tehokeinoja apunasi
  • rakentamaan vuorovaikutusta kuulijoiden kanssa etänä
  • hallitsemaan jännitystäsi etäkohtaamisessa

Työpajassa saat henkilökohtaista palautetta omasta etänä esiintymisestäsi ja neuvoja etätyöpisteesi kohentamiseen. Saat muistilistaksi etävaikuttamisen tehokeinot kokoavan kirjallisen tiivistelmän, johon voit palata valmennuksen jälkeen. Lisäksi nyt vuonna 2022 bonuksena 100 Vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssin!

Ohjattu yksilöllinen valmennus auttaa sinua loistamaan ja samaan parempia tuloksia etäkohtaamisista!

Opi Vaikuttajaksi -ETÄvalmennus

Etänä toteutettu kurssi oli minulle valmentajana paras vaihtoehto kehittää omaa esiintymistaitoani. Niina toteutti kurssin ammattitaitoisesti ja tehokkaasti osallistujia yksilöllisesti ohjaten.

Oli mielenkiintoista kuulla muiden esityksiä ja oppia kuinka aiheesta ja taustasta riippumatta jokainen voi kehittää omaa esiintymistään ja esitysmateriaaliaan Niinan antamien selkeiden vinkkien avulla.

Sain valmennuksen aikana arvokkaita oivalluksia siitä, mihin minun kannattaa kiinnittää enemmän huomiota omassa esiintymisessäni. Halusin myös kokea, miltä tuntui olla valmennettavana videoyhteydellä tapahtuvassa valmennuksessa, sillä tulen tulevaisuudessa hyödyntämään videovalmennuksia omassa työssäni valmentajana.

Tiina Häikiö

Liikkeenjohdon ja muutoksen valmentaja, Lead Way Oy