OPI VAIKUTTAJAKSI
lähivalmennus 2 päivää

 
Intensiivinen pienryhmävalmennus

23-24.1.2020 ja
5-6.3.2020
ke klo 9:00-17:00
to klo 8:30-16:30
Helsinki, Forum
Hinta 760 euroa + alv.
sis. Vaikuta Oikein -verkkokurssin
Vain 8 osallistujaa
Klikkaa ja lue lisää >

 

Haluatko olla aito, vapautunut ja vaikuttava?

Valmennukseni on ilmapiiriltään valoisa ja energinen, vaikutuksiltaan erittäin tehokkaasti yksilöä voimauttava sekä erinomaisesti esiintymisvalmiuksia lisäävä.

 

Tavoitteeni on, että valmennuksessani loppuu esiintyminen ja alkaa aidosti esillä oleminen ja omasta asiasta positiivisella ylpeydellä kertominen. Huomaat miten valtava viestinnällinen potentiaali jokaisella on käytössään. Ja miten upeasti erilaiset persoonat voivat loistaa ammattitaitonsa lähettiläinä. Lataa tästä esimiehellesi 2 päivän ohjelma >

Valmennusryhmän koko on max 8 osallistujaa. Pienessä ja intensiivisessä ryhmässä saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja voit harjoitella omia taitojasi luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Valmennuksen ohjelma >

Yhteydenotto Intensiivivalmennus

MISSÄ?
Valmennus pidetään Helsingin ydinkeskustassa Mannerheimintie 20 B, 6. Kerros, Business Meeting Parkissa. Sisäänkäynti hisseihin Robert’s Coffeen kohdalta sisältä.

ALL INCLUSIVE
Valmennuksen hinta sisältää vaikuttavan esiintymisen ja inspiroivan esitysaineiston verkkokurssin lisäksi kaksipäiväisen lähivalmennuksen. Lähivalmennukseen kuuluu aamupala, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

100% TAKUU
Valmennuksessa on täysi tyytyväisyystakuu: kerro 2 vrk:n sisällä lähivalmennuksen päätyttyä jos petyit valmennuskokonaisuuteen silloin maksat kokonaisuudesta vain lähivalmennuksen tarjoilukulut 75 euroa + alv 24%.

ILMOITTAUTUMINEN
Hankittuasi kurssin VaikutaOikein-verkkokaupasta, tai pyytämällä laskun ilmoittaudu sinulle sopivimpaan lähivalmennusryhmään sähköpostilla niina@esiintymisvalmennus.fi. Sitova ilmoittautuminen ryhmään vahvistetaan sähköpostitse. Ilmoittautuminen on ryhmäkohtainen, eikä siten oikeuta paikkaan toisessa ryhmässä. Sairastapauksen sattuessa kurssipaikan varattuna pitämisestä laskutetaan kurssin hinnasta 50%, saat käyttöösi verkkokurssiaineiston sekä 2 tunnin henkilökohtaisen etävalmennuksen sovittuna ajankohtana.

Osallistuin n. kaksi vuotta sitten Niinan vaikuttavaan viikonloppuvalmennukseen. Valmennus oli erittäin intensiivinen ja ajatuksia herättävä, mutta se mitä sain evääksi eniten, oli itseluottamus, rohkeus olla oma itseni ja puhua omaa totuuttani. Sovelsin uusia avoimempia ja rohkeampia taitoja työyhteisössäni ja muutos oli huomattava, kun luotan enemmän itseeni ja laitan reilummin itseni likoon, näkyy se pelkästään positiivisena koko työyhteisössämme, jonka jälkeen kaikki on mahdollista! Mikäpä olisi parempi pohja yhdessä tekemiselle ja tulosten saavuttamiselle, kuin innostunut henkilöstö, johon myös itse lukeudun.
Tämän kaiken sain nyt kertoa kertauskurssilla silmät loistaen Niinalle ja kiittää häntä mahtavasta valmennuksesta. En tiennyt mihin itseni laitoin, mutta nyt tiedän että se kannatti!

Merja Piispanen

Prismajohtaja, HOK-Elanto Liiketoiminta

OPI VAIKUTTAJAKSI
etävalmennus


2+3 osainen pienryhmävalmennus
videoyhteydellä, sisältää Vaikuta Oikein -verkkokurssin

Kysy milloin seuraava kurssi alkaa! 

760€ + alv

Klikkaa tästä verkkokauppaan
niin voit varata paikkasi ja lukea lisää valmennuksesta.

 

Nyt voit opiskella ohjauksessa paikasta riippumatta!

Pienryhmävalmennus on 6-osainen intensiivinen prosessi, jossa sinulla on muutamia välitehtäviä. Ensimmäiseksi tapaamme videoyhteyden kautta kahdestaan meille molemmille sopivana ajankohtana. Seuraavat kolme tapaamista pidetään ryhmässä, jossa on enintään 6 osallistujaa. Ja lopuksi käymme vielä kahdestaan asioita lävitse ja viimeiseksi opintosi jatkuvat verkkokurssimateriaalin avulla.

 

Osa 1.
Kohtaaminen kahden kesken videon välityksellä

Osa 2.
Vaikuttamisen taito, sanaton viestintä ja kehonkieli

Osa 3. 
Vaikuttavan esitysaineiston maaginen kaava

Osa 4.
Yksilöllinen esiintyminen ja viestin tiivistämisen taito

Osa 5.
Kohtaaminen kahden kesken videon välityksellä

Osa 6.
Verkkokurssin aineiston on käytössäsi vuoden!

Ryhmätapaamiset pidetään:

Peräkkäisinä viikkoina. Kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.

Lue Asiantuntijasta vaikuttajaksi -valmennuksesta lisää ja varaa paikkasi seuraavaan ryhmään täältä >>

Yhteydenotto videovalmennus

Rohkeasti Ujo Estradilla

Päivän valmennus
-ajankohta avoinna-
klo 9:00-17:00
Hinta 560 euroa + alv.

Helsinki, Forum

 

Kartatko esiintymistilanteita?

Sinulla on mahdollista olla rohkeasti ja varmasti oma itsesi. Olla vakuuttava ja taitava esiintyjä, rohkeasti ujona.

”Kädet hikoilee ja ääni värisee, tuntuu ettei saa kunnolla henkeä – ja sitten on aloitettava puhe. Kamalinta mitä tiedän.”

”En tosiaan tunne oloani kotoisaksi ihmisten edessä, se on epämiellyttävää. Selviän toki siitä, nyt jo vuosien pakottaminen on muuttunut sellaiseksi; Äääh, hoidetaan tämäkin homma sitten alta pois -asenteeksi. Mutta en parhaalla tahdollanikaan voi sanoa nauttivani siitä.”

Kuulostaako tutulta? Tunnetko olosi epämukavaksi tai jopa sairaaksi esiintyessäni, pitäessäsi puheen tai esitellessäsi projektiasi? Saavatko koulutustilaisuudet sinut näkemään punaista?

Tiedätkö, että ujokin ihminen voi mainiosti olla rohkea ja varma itsestään niin esiintyessään kuin esillä ollessaan? Voit oppia tunnistamaan itsessäsi, milloin ja miksi ujoutesi ottaa vallan.

Ujous voi tuntua tunteena ja tuntemuksena niin mielessä kuin kehossakin. Se voi saada sinut tutisemaan ja pelkäämään. Silloin se on kuitenkin vain tunne, ja tunteita voimme oppia ohjaamaan sekä valitsemaan, minkä otamme käyttöön.

Valmennuksen ohjelma >

Yhteydenotto Rohkeasti Ujo

MISSÄ?
Valmennus pidetään Helsingin ydinkeskustassa Forumissa.

ALL INCLUSIVE
Valmennuksen hinta sisältää oppien ja oivallusten lisäksi kahvi- ja lounastarjoilut sekä monipuolisen luentoaineiston vinkkivideoineen.

100% TAKUU
Valmennuksessa on täysi tyytyväisyystakuu: kerro 2 vrk:n sisällä valmennuksen päätyttyä jos petyit, jotta voin muokata laskun sinulle sopivaksi

ILMOITTAUTUMINEN
Sitova ilmoittautuminen vahvistetaan sähköpostitse. Ilmoittautuminen on ryhmäkohtainen. 

Vaikuta Oikein -verkkokurssi

Hinta 269 +alv

 

Klikkaa tästä verkkokauppaan
niin voit hankkia kurssin ja tutustua kurssin sisältöön tarkemmin.

 

Vaikuttavan esiintymisen askelmerkit voi oppia itsenäisesti

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat kehittyä heti! Olet valmis varaamaan kalenteristasi viikon tai kahden ajaksi muutamia tunteja käydäksesi lävitse sekä esiintymisen askelmerkit että vaikuttavan esitysaineiston opit. Keskittymällä kurssimateriaalin äärelle oivallat, että esiintyminen, vaikuttaminen on helppoa heti kun tietää mitä estradilla kannattaa tehdä ja miksi. Opit myös miten mielenkiintoisia vaikuttavia esitysaineistoja valmistetaan.

Keräsin verkkokurssiin vuosien aikana kiteyttämiäni ajatuksia, jotka ovat auttaneet tuhansia suomalaisia. Yksinkertaisten mielikuvien sekä pienten harjoitusten avulla toivon sinun oivaltavan, että esiintyminen vaikuttavasti on helppoa. Ja tietenkin toivon, että kurssin avulla voit uudistaa tapasi esiintyä ja koet, että on mukavaa valmistautua hyvin.

Tämän verkkovalmennuksen oppien avulla itsevarmuutesi kasvaa ja voit näin olla varma, vapautunut ja vaikuttava erilaisilla työelämän estradeilla.

Verkkokurssilla on 100% tyytyväisyystakuu.

Niinan ammattitaito ja rehellinen palaute nostavat kokeeneenkin esiintyjän uudelle tasolle sekä kehon kielen että esitysmateriaalin osalta. Suosittelen!

Sari Torkkola

Tietohallintojohtaja, tietokirjailija, Patria

Olen omasta mielestäni ollut ihan kohtuullinen esiintyjä ja esitysmateriaalin tekijä. Kokemuksesta huolimatta jännitin aina jollain tapaa sekä itse esitystä että esitettävän materiaalin sisältöä. Riittääkö kuulijoiden kiinnostus esityksen loppuun saakka? Niinan avulla sain täysin uuden uuden näkökulman esityksen rakenteeseen sekä itse esiintymiseen. Vahva usko esitettävään materiaaliin toi jo varmuutta itse  esitykseen. Niinan esiintymisvinkit olivat vielä kirsikka kakun päällä. Nyt nautin oman materiaalin esittämisestä sekä esiintymistilanteesta!

Hannu Kesänen

Marketpäällikkö, Osuuskauppa Hämeenmaa


Notice: Undefined variable: default in /home4/puhujapa/esiintymisvalmennus.fi/wp-content/plugins/divi-footer-editor/includes/functions.php on line 82