Opi Vaikuttajaksi -valmennuksissa saat käyttöösi parhaat vinkit erilaisiin esiintymistilanteisiin ETÄNÄ tai livenä!

Vaikuttaminen on helppoa, kun tietää MITÄ kannattaa tehdä ja MIKSI.

OPI VAIKUTTAJAKSI -lähivalmennuksessa autan juuri sinua ottamaan haltuun vaikuttavan esiintymisen keskeiset tehokeinot sekä valmistamaan inspiroivan PowerPoint-esityksen. Kyse on lopulta hyvin arkisista ja helpoista asioista, kun vain tiedät, miten kannattaa

a) valmistautua
b) rakentaa esitysaineisto ja
c) hyödyntää sanatonta viestintää ja kehonkieltä esiintymistilanteessa.

100 % takuu

Tapaamme ETÄvalmennuksen aikana 2 kertaa kahdestaan 2 tuntia ja 3 kertaa 3 tuntia pienryhmässä. Kaksi päiväisessä valmennuksessa opiskelu toteutuu kokonaan pienryhmässä. Molempiin valmennuksiin kuuluu vuodeksi käyttöösi Vaikuta Oikein -verkkokurssi.

Tiesithän, että kaikissa valmennuksissani on täysi tyytyväisyystakuu: kerro 1. lähivalmennuspäivän jälkeen ja etävalmennuksessa ensimmäisen pienryhmäosion päätyttyä 2 vrk:n sisällä, jos petyit valmennuskokonaisuuteen. Maksan silloin sinulle rahat takaisin tai jätän laskuttamatta kokonaan!

Lupaan, että käytännöllisillä opeillani sinusta tulee entistä varmempi vaikuttaja!

Haluatko saada yksilöllistä ohjausta esiintymiseesi ja opit heti käyttöösi?

Haluatko olla se tilaisuuden vaikuttavin asiantuntija tai neuvottelujen vakuuttavin myyjä? Tai se arvostetuin projektipäällikkö, jonka tiimi toimii ja onnistuu tavoitteissaan? Haluatko tuntea itsesi varmaksi ja rennoksi asiaasi esittäessäsi?

Jokainen pystyy esiintymään vaikuttavasti ja olemaan vakuuttava asiantuntija. Sinun pitää vain oppia muutama keskeinen taito, jotka vahvistavat ja selkeyttävät viestiäsi. Näin osaat vaikuttaa oikein.

Ota vaikuttavan esiintymisen askelmerkit haltuun intensiivisessä 2 päivän lähivalmennuksessa!

Intensiivisessä lähivalmennuksessa saat kahden päivän tehokuurin vaikuttamisen opeista. Pääset opiskelemaan vaikuttavaksi esiintyjäksi innostavassa pienryhmässä inspiroivassa ympäristössä. Valmennusryhmässä on maksimissaan 8 osallistujaa.

Pienessä ryhmässä saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja voit harjoitella omia taitojasi kannustavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Intensiivivalmennus on voimauttava ja erinomaisesti esiintymisen esteitä murtava kokemus.

Opi Vaikuttajaksi -valmennus

Osallistuin Niinan vaikuttavaan kaksipäiväiseen valmennukseen. Valmennus oli erittäin intensiivinen ja ajatuksia herättävä, mutta se mitä sain evääksi eniten, oli itseluottamus, rohkeus olla oma itseni ja puhua omaa totuuttani. Sovelsin uusia avoimempia ja rohkeampia taitoja työyhteisössäni ja muutos oli huomattava, kun luotan enemmän itseeni ja laitan reilummin itseni likoon, näkyy se pelkästään positiivisena koko työyhteisössämme, jonka jälkeen kaikki on mahdollista!

Merja Piispanen

Prismajohtaja, HOK-Elanto Liiketoiminta

8 + 10 =

Etänä saat sekä henkilökohtaista ohjausta että oppia pienryhmässä!

Kysy seuraavaa ryhmää asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi-osoitteesta

Haluatko kehittyä vaikuttavaksi esiintyjäksi yksilöllisessä ohjauksessani, muttet pysty irrottautumaan lähivalmennukseen Helsinkiin? Tai teetkö asiantuntijatyötä etäyhteyden välityksellä, jolloin sinun pitäisi esiintyä vakuuttavasti myös videolla? Vaikuttavan esiintymisen etävalmennuksessa opit varmaksi ja luontevaksi esiintyjäksi – myös kameran välityksellä.

Etävalmennuksena toteutettava Opi vaikuttajaksi -pienryhmävalmennus on kuukauden kestävä intensiivinen prosessi. Prosessin alussa sekä lopussa tapaamme videoyhteyden välityksellä kahdestaan sinulle sopivana ajankohtana. Valmennuksen kolme pienryhmätapaamista pidetään viikon välein enintään 8 osallistujan kesken helppokäyttöisen Zoom-videoyhteyden avulla.

Tapaamisten välissä saat välitehtäviä, joita voit tehdä oman aikataulusi mukaan. Käymme valmennuksen aikana läpi sinulle tärkeän esitysaineiston ja saat runsaasti yksilöllisiä vinkkejä harjoitteluun. Verkkokurssimateriaalin avulla voit vahvistaa valmennuksen oppeja vielä koko seuraavan vuoden ajan.

Opi Vaikuttajaksi -ETÄvalmennus

Etänä toteutettu kurssi oli minulle valmentajana paras vaihtoehto kehittää omaa esiintymistaitoani. Niina toteutti kurssin ammattitaitoisesti ja tehokkaasti osallistujia yksilöllisesti ohjaten.

Oli mielenkiintoista kuulla muiden esityksiä ja oppia kuinka aiheesta ja taustasta riippumatta jokainen voi kehittää omaa esiintymistään ja esitysmateriaaliaan Niinan antamien selkeiden vinkkien avulla.

Sain valmennuksen aikana arvokkaita oivalluksia siitä, mihin minun kannattaa kiinnittää enemmän huomiota omassa esiintymisessäni. Halusin myös kokea, miltä tuntui olla valmennettavana videoyhteydellä tapahtuvassa valmennuksessa, sillä tulen tulevaisuudessa hyödyntämään videovalmennuksia omassa työssäni valmentajana.

Tiina Häikiö

Liikkeenjohdon ja muutoksen valmentaja, Lead Way Oy