Valmentajana Niina Sainius

Olen työskennellyt esiintymisvalmentajana lähes 20 vuotta, viimeiset 15 vuotta päätoimisena yrittäjänä. Valmennuksiini on osallistunut jo yli 30 000 ammattilaista sadoista eri yrityksistä todella monilta eri toimialoilta!

Suomenkielen sana ESIINTYMISVALMENNUS syntyi asiakkaideni keksimänä, joten olen Suomen ensimmäinen esiintymisvalmentaja-titteliä käyttänyt kouluttaja. Olen taitovalmentaja, joka keskittyy osallistujien vahvuuksiin!

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin, sekä tietoisesti vaikuttamisen taitojen kouluttamiseen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta sekä iloisesta ja energisestä, yksilön itsetuntoa kohottavasta valmennustyylistä.

Toinen intohimoni on auttaa asiantuntijoita valmistamaan selkeitä, pääviestit kiteyttäviä ja inspiroivia presentaatioita kehittämäni Vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan™ avulla.

Olen opiskellut esiintymistaitojen lisäksi kansainvälistä kauppaa, yritystoimintaa, tiedottamista, audiovisuaalista viestintää, graafista suunnittelua sekä laulua.

Yli 300 sivuinen kirjani, Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas, julkaistiin keväällä 2021. Kirjani löytyy valtakunnallisesti kirjakaupoista sekä kirjastoista. Helpoiten kirjan voi hankkia täältä verkkokaupastani vaikutaoikein.fi 

Kirjaani, verkkokurssejani sekä YouTubesta löytyviä opetusvideoitani käytetään oppimateriaaleina yliopistoissa, lukioissa ja ammattikorkeakouluissa.

 

Etänä esiintyessäsi voit todella loistaa asiantuntijuudellasi!

Etänä esiintyessäsi voit todella loistaa asiantuntijuudellasi!

Etätyö etäpalavereineen on tullut jäädäkseen. Nyt on korkea aika opiskella etävaikuttamisen taidot ja nauttia etätyön eduista. Vaikuttaminen etänä onnistuu kun ammattitaito on hiottu kuntoon. Esiintyminen edukseen etäpalavereissa on taito, jonka voi oppia. Nappa tästä artikkelista parhaat vinkit sekä etäpalaverin pitäjän muistilista.