Kaksipäiväiset intensiivivalmennukset yllättävät minut osallistujien monipuolisen kehityksen ja vaikuttavuuden vuoksi edelleen lähes poikkeuksetta. Olen saanut olla valmentajana tällaisissa lyhyissä prosesseissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Samalla kun olemme harjoitelleet näkyväksi tulemista omana itsenämme erilaisten esiintymisharjoitusten avulla, ryhmälle avautuu aivan uskomaton mahdollisuus tutustua mielenkiintoisiin persooniin. Monet osallistujista löytävät itsekin uusia puolia itsestään tai uskaltautuvat paljastamaan piilossa olleen puolensa. Valmennuksessa on lupa olla upea ja mielenkiintoinen!

Rohkaistuminen kokonaisvaltaiseen kukoistukseen tuntuu olevan  helpompaa vieraiden ihmisten kanssa kuin tutussa työporukassa oman tittelin vankina. Koenkin suurta kiitollisuutta että saan jatkaa työssäni, sillä niin moni on saanut ihan uuden voiman ja uskon itseensä valmennuspäivien kautta.

Kiitos teille sadoille jo valmennuksessani olleille ja tervetuloa kaikille teille, jotka haluaisitte ottaa uuden askeleen, vaikkapa vaan esiintymistilanteissa!

 

Comments

comments