Olet juuri oikealla sivulla…

…Jos etsit  vuorovaikutuksen valmentajaa, joka ymmärtää monipuolisen arkielämän vaikuttamisen haasteet, osaa aktivoida, oivalluttaa, innostaa ja ilahduttaa osallistujia. Kikka Pohjaväreen kanssa opit tekemällä, kokemalla myönteisessä ja arvostavassa ilmapiirissä!

Kiinnostaisiko keskustella kanssamme lisää?

Laita viesti sähköpostilla asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi

tai WhatsApp-viesti tästä sivun kautta tai tekstiviesti numeroon 040 569 3939 niin sovitaan etäpalaveri ja keskustellaan lisää.

Voisimmeko auttaa ammattilaisianne loistamaan?

Luomme valmennuksiimme aina iloisen, valoisan ja energisen ilmapiirin. Valmentajina laitamme itsemme likoon 120%. 

Tiedämme kokemuksesta ja asiakkailtamme saaduista palautteista, että pedagogisesti tarkoin luomamme valmennustemme sisällöt voimauttavat ja oivalluttavat tehokkaasti sekä lisäävät erinomaisesti jokaisen osallistujan vaikuttamisen valmiuksia. 

Perusperiaatteemme kaikissa valmennuksissamme on aina sama: teemme osallistuja- ja tarvelähtöisesti intensiivisesti erilaisia harjoituksia, jotka liittyvät tietenkin vaikuttamiseen ja esiintymiseen. Lähes jokaisessa valmennuksessa on videoitavia harjoituksia yksilöllisellä palautteella, teemme erilaisia pari- ja pienryhmäharjoituksia ja keskustelemme aktiivisesti.

Lupauksemme on toteuttaa valmennuksemme aina ilon kautta, yksilöä kunnioittaen ja kohottaen, silti sopivasti ravistellen. 

Toivomme, että pääsemme ilon siivittämänä aloittamaan yhteistyön! Otathan siis yhteyttä, jotta voimme keskustella lisää?

Toteutamme koulutuksia myös videoyhteydellä.

Kikka Pohjaväre

Olen kouluttanut esiintymis- ja mediataitoja urheilu- ja  yritysjohdolle sekä viestintä- ja vuorovaikutus-taitoja organisaatioiden asiantuntijoille vuodesta 2004 lähtien. 

Koulutustaustani on Master of Arts Mass Communication Minnesotan yliopistosta sekä liikuntatieteen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

Olen työskennellyt journalistiikan lehtorina Jyväskylän yliopiston toimittaja-koulutuksessa sekä perustanut Viestintäinstituutin ja Mediapajan Suomen Urheiluopistolle Vierumäellä viestinnän ja urheilutoimittajien kouluttamista varten. Toimin Lahden 2001 MM-kisoissa viestintäpäällikkönä.

Lisäksi olen työskennellyt toimittajana ja juontajana mm.  Urheiluruudussa, TV-uutisissa, TV-sarjoissa kuten MonoMeno ja Tuulta päin sekä useissa ohjelmissa radiossa. Olen tehnyt 10 dokumenttiohjelmaa. Kesäisin olen purjeveneen kippari.

Tavoitat Kikan parhaiten sähköpostilla kikka@esiintymisvalmennus.fi

WEBINAARI:
Miksi vuorovaikutustaitoja on tarpeen on tarpeen osata juuti nyt?

Juuri nyt keskinäinen vuorovaikutuksemme muokkaa koko yhteiskunnan ilmapiirin. 

Se, miten kohtaamme toinen toisemme, miten puhumme ja miten kohtelemme toisiamme on ratkaisevaa.Hallitulla vuorovaikutuksella on yrityksessä olennainen merkitys organisaation toimivuuden, tuloksellisuuden ja työntekijöiden hyvinvoinnin osalta. 

Etänä vuorovaikuttamisessa on kyse taidoista, joita voi oppia sekä toimintatavoista, joita voi muuttaa. Webinaarissa opit miten voit omalta osaltasi olla luomassa mahdollisimman rakentavaa työilmapiiriä poikkeuksellisessa tilanteessa ja miten nopeasti kanssakäymiseen liittyvät taidot vaikuttavat myönteisesti lähiympäristöösi. 

Saat webinaarissa työkaluja, toimintamalleja, jotka voit heti ottaa käyttöösi. Kikka Pohjaväreen pitämä webinaari sisältää tallenteen sekä esitysaineiston. 

TYÖPAJA:
Vaikuta Oikein vuorovaikutustilanteissa, yrityskohtainen valmennus

Etänä videoyhteydellä toteutettava, yrityskohtaisiin tarpeisiin räätälöity koulutus sisältää vuorovaikutustilanteisiin liittyvien perustaitojen ja tekniikoiden harjoittelua sekä tarjoaa oivalluksia ihmissuhteiden kehittämisestä. Työpaja antaa konkreettisia malleja kuinka voit toimia erilaisissa  vuorovaikutustilanteissa saavuttaaksesi tavoitteesi.

Käymme läpi työelämän vuorovaikutushaasteita, stressin vaikutusta, vallan ilmenemistä ihmisten kohtaamisessa ja työyhteisön ilmapiiriin liittyviä tekijöitä.Harjoittelemme tekniikoita, joilla voi tarttua hankaliin vuorovaikutustilanteisiin ja tekniikoita, joilla voi rakentaa menestyksellistä yhteistyötä.

Koulutuksessa harjoitukset sekä aktiivinen keskustelu tuottavat oivalluksia ja uudet taidot on mahdollista
viedä heti käytäntöön työelämään.

Valmennus toteutetaan Zoom-videoyhteyden tai käyttämänne sovelluksen avulla. Kouluttajana Kikka Pohjaväre.

Hyödyllinen ja iloinen tuokio

Osallistujia aktivoivia luentojamme on kiitelty helposti arjessa hyödynnettävistä vinkeistä sekä iloisesta ja huomoristisesta tavasta aktivoida osallistujia. Luentojemme keskiössä on vaikuttamisen taito sekä esiintymis- että vuorovaikutustilanteissa. Luentomme sisältää helposti parin kanssa tehtäviä harjoituksia puhuen sekä sanatttoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoja kokeillen. Kikka pedagogiiikan ammattilaisena varmistaa, että kaikki  luentomme on suunniteltu niin, että oppiminen on mahdollisimman inspiroivaa ja jättää vahvan muistijäljen.

Tavoitteina luennoilla voi olla osallistujien esiintymisvalmiuksien tai myyntitaitojen kehittäminen, asiakaspalvelun parantaminen sekä työyhteisön ilmapiirin ja vuorovaikutuksen parantaminen.

Otathan yhteyttä niin jutellaan kuinka voisimme olla teidän ammatilaisten aktivoijana.

Vuorovaikutustaitojen perusteet

Koulutus sisältää vuorovaikutustilanteisiin liittyvien perustaitojen ja tekniikoiden harjoittelua sekä tarjoaa oivalluksia ihmissuhteiden kehittämisestä.

  • miten vuorovaikutustaidolla voidaan parantaa yhteisön ilmapiiriä
  • miten me viestimme ja miten luemme toisiamme
  • viestin lähettämisen ja viestin vastaanottamisen taito
  • kuulluksi tulemisen merkitys
  • kuuntelemisen taidon kehittäminen
  • vuorovaikutuksen tekniikoiden harjoittelu
  • mikä synnyttää stressaavan vuorovaikutustilanteen
  • työkaluja hankalien vuorovaikutustilanteiden kohtaamiseen
Haluatko toimivan yhteisön, jossa on entistä parempi ilmapiiri?

Kaksipäiväinen koulutukseni paneutuu ihmissuhdetaitoihin ja antaa konkreettisia keinoja vuorovaikutustilanteiden parantamiseen. Käymme läpi työelämän vuorovaikutushaasteita, stressin vaikutusta vuorovaikutustilanteisiin, vallan ilmenemistä ihmisten kohtaamisessa ja työyhteisön ilmapiiriin liittyviä tekijöitä.

Harjoittelemme tekniikoita, joilla voi tarttua hankaliin vuorovaikutustilanteisiin ja tekniikoita, joilla voi rakentaa menestyksellistä yhteistyötä.

Koulutuksessa pari- ja pienryhmäharjoitukset sekä aktiivinen keskustelu tuottavat oivalluksia ja uudet taidot on mahdollista viedä heti käytäntöön työelämään.

Koulutus sopii hyvin esimerkiksi työyhteisön kehittämiseen ja esimiestyön vahvistamiseen.

Vuorovaikutuksen osaajaksi!

Tämä koulutusprosessi on hyvä vaihtoehto organisaatioille, joissa ammattilaisten on hankala
irrottautua kokonaiseksi päiväksi koulutukseen. Valmennus koostuu kolmesta osasta, joiden
osallistujamäärät sovimme tavoitteidenne mukaisesti.

Koulutuksen ensimmäisen puolen päivän aikana perehdymme vuorovaikutustaitojen perusteisiin ja
harjoittelemme tekniikoita, joilla voi pyrkiä parantamaan yhteisön ilmapiiriä.

Toisessa puoli päivää kestävässä koulutuksessa paneudumme työelämän vuorovaikutushaasteisiin,
perehdymme vallan ilmenemismuotoihin ihmissuhteissa ja harjoittelemme toimimista hankalissa
vuorovaikutustilanteissa.

Kolmannella kerralla osallistujat toimittavat etukäteen kuvauksen omista työelämän haasteellisista
vuorovaikutustilanteista. Näiden pohjalta harjoittelemme uusia toimintamalleja sekä keskustelemme esteiden ylittämisen malleista.

VIP-valmennus

Yksilövalmennus sinulle, joka haluat henkilökohtaisesti työkaluja ja sparrausta arjen vuorovaikutustilanteisiin.

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tilanteesi ja avaamme vuorovaikutuksen työkalupakin. Pyydän sinua lähettämään minulle ennakkoon kuvauksen joistakin tyypillisistä arjen vuorovaikutustilanteista, joissa haluaisit kehittyä tai joihin haluat valmistautua esimerkiksi uutta työtä aloittaessasi, ryhmän vetäjänä toimiessasi tai
muutostilanteen johtamisessa. Seuraavilla kerroilla otamme käyttöön vuorovaikutuksen erilaisia taitoja ja harjoittelemme niitä. Hyödynnämme tarpeen tullen videointia palautevälineenä.

Toteutan mieluiten henkilökohtaisen valmennuksen minun tiloissani Helsingin keskustassa. Irtaantuminen omasta työtilastasi antaa sinulle sopivasti etäisyyttä paneutua vapautuneesti vuorovaikutustaitojen harjoitteluun.

Otathan yhteyttä niin keskustellaan lisää! Tavoitat minut lähettämällä sähköpostia kikka@esiintymisvalmennus.fi tai
lähettämällä minulle yhteydenottopyynnön sivulla olevan lomakkeen kautta.