Kikka Pohjaväre

Olen kouluttanut esiintymis- ja mediataitoja urheilu- ja  yritysjohdolle sekä viestintä- ja vuorovaikutus-taitoja organisaatioiden asiantuntijoille vuodesta 2004 lähtien.  

Koulutustaustani on Master of Arts Mass Communication Minnesotan yliopistosta sekä liikuntatieteen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

Olen työskennellyt journalistiikan lehtorina Jyväskylän yliopiston toimittaja-koulutuksessa sekä perustanut Viestintäinstituutin ja Mediapajan Suomen Urheiluopistolle Vierumäellä viestinnän ja urheilutoimittajien kouluttamista varten. Toimin Lahden 2001 MM-kisoissa viestintäpäällikkönä. 

Lisäksi olen työskennellyt toimittajana ja juontajana mm.  Urheiluruudussa, TV-uutisissa, TV-sarjoissa kuten MonoMeno ja Tuulta päin sekä useissa ohjelmissa radiossa. Olen tehnyt 10 dokumenttiohjelmaa. Kesäisin olen purjeveneen kippari. 

Tavoitat Kikan parhaiten sähköpostilla kikka@esiintymisvalmennus.fi

Niina Sainius

Olen työskennellyt esiintymisvalmentajana ja luennoitsijana yli 17 vuotta, viimeiset 10 vuotta päätoimisesti yrittäjänä.  Olen kouluttanut esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös erilaisissa oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa kuten Markkinointi-instituutti ja Rastor.

Asiakaskuntani koostuu sadoista yrityksistä, mukana monia alansa markkinajohtajia sekä yhteiskunnallisesti merkittävien yritysten asiantuntijoita, ammattilaisia ja johtajia.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa tilanteissa.  Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta.

Olen koulutukseltani Kansainvälisen kaupan ja yritystoiminnan tradenomi ja minulla on tutkinnot tiedottamisesta sekä audiovisuaalisesta viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Laulu- ja esiintymisopintoja ja kokemusta estradilla olemisesta on kertynyt lapsesta lähtien.

Tavoitat Niinan parhaiten sähköpostilla niina@esiintymisvalmennus.fi 

Etänä esiintyessäsi voit todella loistaa asiantuntijuudellasi!

Etänä esiintyessäsi voit todella loistaa asiantuntijuudellasi!

Etätyö etäpalavereineen on tullut jäädäkseen. Nyt on korkea aika opiskella etävaikuttamisen taidot ja nauttia etätyön eduista. Vaikuttaminen etänä onnistuu kun ammattitaito on hiottu kuntoon. Esiintyminen edukseen etäpalavereissa on taito, jonka voi oppia. Nappa tästä artikkelista parhaat vinkit sekä etäpalaverin pitäjän muistilista.