Voinko auttaa Sinua ja yritystäsi menestymään?

Tietoisen vaikuttamisen taito tuo elämääsi lisää iloa, ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa! - Dale Carnegie & Sainius

Tältä sivustolta löydät tehokkaasti toimivat valmennuskokonaisuudet ja tärkeimmät tarjouksiini tulevat tiedot. Keskustellaan lisää kasvotusten tai puhelimitse jotta löydämme tarpeisiinne sopivimman kokonaisuuden. Voit laittaa minulle viestin lomakkeen kautta tai soittaa numeroon 040 569 3939. Kiva että löysit sivuilleni!

Suunnitteletko tiimillesi valmennusta? Katso tämä alla oleva video.

Kerro miten voin olla avuksi?

Vaikuttamisen taito lisää yksilöiden ja yritysten kilpailukykyä

Esiintymisen ja vaikuttamisen kyky on merkittävä osa ammattitaitoa. Suhtautuminen esiintymistilanteisiin vaikuttaa ihmisen kokonaishyvinvointiin ja työelämässä menestymiseen. Esiintymistaitojen karttuessa pääsee sinuiksi myös esiintymisjännityksen kanssa. Osaamisen kehittyminen parantaa minäkuvaa ja kohottaa itsetuntoa, joten itsevarmuus erilaisissa työelämän haasteelisissa tilanteissa kasvaa.

Miten saadaan näkyvää vaikutusta eli sijoitukselle selkeää tuottoa?

Asiakkaideni myynti on lisääntynyt kymmeniä prosentteja, erään tilitoimiston lisämyynti jopa 20% vain 4 kuukauden aikana. Esimiesten tietoisuus vaikuttavan esiintymisen keinoista on helpottanut mm. tiimien motivointia ja lyhentänyt sekä tehostanut sisäisiä palavereita. Myynti- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevien itsevarmuus on kohonnut merkittävästi valmennuksen ansiosta ja se on tuottanut arjessa välittömästi positiivista tulosta. Investoimalla johtavassa- ja esimiesasemassa sekä myyntitehtävissä olevien ammattilaisten esiintymisen ja vaikuttamisen taitoihin saavutetaan selkeästi säästöjä ja lisätään yrityksen kilpailukykyä. Valmennuksissani opitaan tekemällä, oman kokemuksen kautta. Videoitavat esiintymisharjoitukset ja toiminnalliset harjoitteet yhdessä tietopohjaisten keskustelevien luentotuokioiden kanssa herättävät oivalluksia ja muuttavat tapaa toimia esiintymistilanteissa. Valmennukseni voidaan tarvittaessa toteuttaa myös ilman videokameraa. Esiintymisvarmuus ja vaikuttavuus lisääntyvät valmennettavilla välittömästi, joten opit voidaan hyödyntää heti arjessa. Tämän todistaa useiden asiakkaideni esiintymisistään saamat erinomaiset palautteet. Tämän vuoksi ammattitaitooni luottavat useat suomalaiset markkinajohtajat. Listaa lähivuosien asiakkaistani löydät täältä >>

Tarvitsetko kuulijat aktivoivaa puhujaa tilaisuuteenne?

Esiintymistaidon kokonaisvaltainen ja yksilöllinen muutosvalmennus

Kesto 1 päivä Paras teho valmennukseen saadaan jos ryhmässä on vain 4-6 henkilöä. Valmennus voidaan toteuttaa videoharjoitteiden vuoksi maksimissaan 15 henkilölle.

Kesto 2 päivää 6-12 henkilön tiimille suunniteltu intensiivinen tehovalmennus sisältää yksilöllisen esiintymisvalmennuksen lisäksi myös Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava -workshopvalmennuksen. Tämä valmennuskokonaisuus voidaan myös jakaa kolmeen osaan, jolloin asiantuntijoiden on mahdollista rytmittää työt osaksi valmennuspäiviä.

Esiintymisen ja vaikuttamisen askelmerkit, toiminnallinen pikavalmennus

Kesto 0,5 päivää Tähän valmennukseen ovat tervetulleita kaikki. Valmennuksen toteutustapa suunnitellaan osallistujamäärän mukaan.

Yksityisvalmennnukset

Kesto 3 x noin 3 tuntia Valmennus sisältää asiakkaiden tarpeiden ja aikataulujen mukaisen valmennuksen sekä puheiden ja aineistojen työstämisen.Tarvittaessa yksi valmennuskerroista voidaan pitää todellisen esiintymistilaisuuden yhteydessä. Tilat ja tarjoilut sisältyvät kokonaisuuteen. 

Vaikuttavan Esitysmateriaalin Maaginen Kaava -workshop

Kesto 1 päivä Tämä kokonaisuus toimii parhaiten jos osallistujia on alle 20. Olemassa olevia, työssä tarvittavia esitysaineistoja työstetään pareittain ohjauksen sekä valmennuskaavan mukaisesti.  Valmennus uudistaa asiantuntijoiden esitysaineistojen sisältöjen suunnittelemisen, oleellisen viestin tiivistämisen sekä luo helpot muistisäännöt visuaalisesti selkeän ja nykyaikaisen esityksen tuottamiseen.

Luennot vaikuttamisesta

Kesto 30 min – 3 tuntia Kuulijoita aktivoivat ja ilon siivittämät luennot isoille tai pienille joukoille. Vaikuttamisessa kiinnostavinta minulle on aina ollut sanattoman viestinnän ja kehonkielen hyödyntäminen tietoisesti. Suomalaiset ovat usein niin kankeita ja ilmeettömiä ettei hyvätkään sanat herää henkiin. Tähän vaivaan saat luennoistani apua! Luennot sisältävät kuulijoiden tarpeiden mukaisesti vaikkapa vinkkejä myyntityössä vaikuttamiseen, neuvottelujen tehostamiseen äänen ja käsimerkkien avulla, työyhteisön hyvinvointiharjoituksia, asiakaspalvelun timanttisia taitoja… Kerro mihin toivot tehostusta, katsotaan voinko auttaa!

Niinan ammattitaito ja rehellinen palaute nostavat kokeeneenkin esiintyjän uudelle tasolle sekä kehon kielen että esitysmateriaalin osalta. Suosittelen! Sari Torkkola

Tietohallintojohtaja, Patria

Niinan valmennus meni suoraan ytimeen. Se kirkasti omat vahvuuteni esiintyjänä ja erityisesti sen ydinaidouden, josta käsin itseni pitää vuorovaikuttaa unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia joilla viestiä paremmin. Yksi parhaimpia kokemuksiani ikinä. Niinalla on kyky nostaa potentiaalisi esiin arvostavalla tavalla. Makke Leppänen

Senior & Business Coach, Corendo Oy

Niinan ammattitaito tuo henkilöstölle monipuolisesti uusia näkökantoja. Hän suunnittelee ja toteuttaa kohderyhmälle yllätyksellisen ja iloisen valmennuksen, jossa yhdistyvät sekä työyhteisön rivien tiivistyminen että ammatillinen kehittyminen. Oman henkilöstöni saaman hyödyn ansiosta olen suositellut Niinaa myös muille ketjumme konttoreille. Valmennuksen toteuttaneet yksiköt ovat olleet kiitollisia ILON kouluttaja -vinkistäni. Suosittelen Niinaa edelleen lämpimästi. Riitta Haikola

Palvelujohtaja, Accountor, Vaasa

Asiantuntijalle apua avoimista kaksipäiväisistä

Esiintymisen Intensiivivalmennuksista 

Tämän, kehittämäni kokemuksellisen oppimisprosessin ovat kokeneet tuhannet suomalaiset viimeisen 15 vuoden aikana. Valmennuksia on lähes joka kuukausi ja osallistujia otetaan ryhmään vain 8.  Valmennuksessa keskitytään yksilöllisesti esiintymisessä tiedostavaan kokonaisvaltaiseen kommunikaatiotaitoon sekä sanattoman viestinnän ja kehonkielen hyödyntämiseen tavoitteen ja persoonan mukaisesti. Kaiken keskiössä on vaikuttaminen – oikein. Hyödynnän molempina päivinä videointeja sekä haastan osallistujat intensiiviseen ja syvälle minuuteen pureutuvaan keskusteluun. Nopeasti arkeen vietävät opit ja kattava tukimateriaali takaavat välittömän muutoksen. Valmennuksen hinta on 760 euroa / henkilö. Lisää tietoa valmennuksesta löydät täältä >>

Valmennuksien toteutus tiloissani

Valmennustilani sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Mannerheimintie 20 B, 6. kerroksessa, Business Meeting Parkissa (sisäänkäynti hisseihin Robert’s Coffeen kohdalta sisältä). Valmennan myös Teknopoliksessa Vantaalla, lähellä lentokenttää. Tarjolla valmennuksissani on kahvi, tee, mehut ja limut sekä hedelmät, suolaiset ja makeat naposteltavat välipalat. Lounas nautitaan lähialueen ravintolan noutopöydästä. Hinta tiloille ja tarjoiluille riippuu osallistujien määrästä ja valittavan tilan koosta noin 500-860 euroa / valmennuspäivä.

Muita huomioitavia asioita

Hinnoittelen valmennukset ja luennot aina keskusteltuani kanssasi. Kerro siis mihin tai millaiselle ryhmälle tarvitset apua, mikä on valmennuksen tavoite, niin minä kerron mikä olisi minun mielestäni kustannustehokkain tapa jolla pääsemme maalin. Keskustellen löydämme yhteisen sävelen ja voin tehdä sinulle markkinoiden parhaimman kokonaistarjouksen.  Kaikkiin hintoihini lisätään alv. 24%. Laskutus 14 päivää netto valmennuksen toteuduttua. Matka- ja majoituskulut veloitetaan toteutuneen mukaisesti, Verohallinnon vuosittain vahvistamien kilometrikorvaus- ja päivärahakäytäntöjen mukaan. Kotipaikkani on Sipoo. Sovittujen päivien siirto tarvittaessa 14 päivää aikaisemmin veloituksetta, muussa tapauksessa valmennuksesta laskutetaan 65%. Sovittujen päivien peruminen 21 päivää aikaisemmin veloituksetta, jonka jälkeen hyväksytystä tarjouksesta laskutetaan 35%.